GDPR

OBS!!! Fel mailadress till oss gick ut i mail till våra medlemmar. Vill du komma i kontakt med oss angående dina personuppgifter så maila oss på gtktennis@outlook.com

EU:s nya dataskyddsförordning börjar gälla den 25 maj 2018 och vår ambition är att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar din e-postadress och andra personuppgifter.

Vi för idag register för våra medlemmar som kan innehålla e-postadress, telefonnummer, personnummer och adress. Denna information delar vi med Matchi där vi håller vårt medlemsregister och varigenom du även kan boka banor. Vi delar även information med Riksidrottsförbundet och Svenska Tennisförbundet vilket vi är tvungna till. De kräver personuppgifter som underlag för vår avgift till förbundet.

Vi publicerar även bilder och ibland namn på sociala medier i samband med tävlingar och andra aktiviteter. Vår ambition är att alltid vid varje tillfälle fråga om ditt medgivande till detta. Skulle vi misslyckas och du inte vill medverka i dessa sammanhang så låt oss veta det, det är viktigt för oss att värna om din integritet.

GTK sprider inte medlemsuppgifter i kommersiellt syfte och följer i övrigt GDPRs riktlinjer.

Efter säsongen 2018 kommer vi att rensa bort medlemsuppgifter för medlemmar som inte varit aktiva under året, dvs inte betalat årsavgiften, under 2018.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.