Grisslehamnsspelen Padel

Inbjudan till 2023 års padelturnering kommer under våren. Tävlingen äger som vanligt rum v29.

Grisslehamnsspelen Padel 2022
Anmälan är stängd.

Äntligen är det dags för årets padelturnering, för tredje året i rad! Vi hoppas på många roliga och spännande matcher, och att lära känna nya spelare. I år tävlar 31 lag i de tre olika klasserna på våra två fina utebanor. Varmt välkommen som publik under veckan för att se lite bra padel!

Våra finalmatcher spelas söndagen den 24 juli på bana 1, med efterföljande prisutdelning.
Dam: kl 11:00
Mixed: kl 13:00
Öppen klass: 15:00

Turneringsinformation
Matchdagar: mån 18 juli – sön 24 juli (v. 29)
Finalspel: sön 24 juli (för samtliga klasser)
Klasser: Dam, Mixed, och Öppen klass (öppen klass innebär att alla lagkonstellationer är välkomna att anmäla sig)
Spelform: Damklass och Mixed spelar i poolspel, och öppen klass enligt Monrad spelsystem.
Spelschema: kommuniceras till alla anmälda lag den 17 juli
Padelbana: vi kommer att utnyttja båda klubbens padelbanor vid behov, men de flesta matcher kommer att förläggas på bana 1 (vid tennisbanorna).
Antal matcher: 4 matcher + ev. Finalspel (beror lite på antal anmälda lag)
Anmäla sig utan partner? Du kan anmäla dig både med en spelpartner, men även som singelspelare ifall du inte har någon spelpartner, och lottas i så fall ihop med någon i förväg. Maila i så fall spelledningen, så får ni mer information om anmälan.
Kostnad: 400 kr/spelare
Medlemskap: Båda spelare i laget måste vara medlemmar i Grisslehamns tennisklubb & Padel, eftersom denna turnering är en klubbaktivitet. Du betalar ditt medlemskap på Matchi.

Vikigt info om anmälan
Du måste ha en licens via Svenska Tennisförbundet för att kunna anmäla dig. När du går in på anmälningslänken kan du välja fliken ”Licenser” (längst ner till vänster) och välja kategorin ”motionär” som är gratis. Du betalar direkt när du gör anmälan via bankkort (Swish-funktionen funkar dåligt)
Anmälningar som inkommer efter 18:00 den 15 juli hamnar på en reservlista. Då vi är osäkra på hur många lag vi får ihop från varje klass förbehåller vi oss rätten att sätta några lag på väntelista för att få schemat att gå ihop. Inbetalning görs samtidigt med anmälan. Man är dock inte garanterad en plats förrän spelschemat kommunicerats. Eventuell återbetalning av anmälningsavgiften görs i så fall.

Det är viktigt att laget är tillgängligt för matchspel under samtliga turneringsdagar, fram tills att spelschemat presenterats, och att laget är tillgängligt för finalspel söndagen den 24 juli. Om en av lagets spelare inte kan spela på den utsatta matchtiden kan man ta in en ersättare i samma nivå. Minst en av originalspelarna i laget måste spela varje match. Om ingen av spelarna i ett lag kan spela, meddela motståndarlaget samt spelledningen så ska vi försöka få till en ny matchtid. Om ingen ny matchtid finns tillgänglig måste laget lämna WO. Om du redan när du anmäler dig vet att ni inte kan spela en viss matchdag, meddela detta när ni gör er anmälan.

Vinner man priser?

Ja såklart! 😊

Kontaktuppgifter
Om du har några frågor eller funderingar om anmälan eller under turneringsveckan så kontakta spelledningen Ulf Wilhelmsson ulf.wilhelmsson@gmail.com (0709-275070) eller Camilla Emlé camillaemle@gmail.com (0705-951705)

Ser fram emot att få in er anmälan!
Styrelsen Grisslehamns Tennisklubb & Padel