GTK fyller 50 år – jubileumsåret igång!

Den 9 maj 1971 grundades Grisslehamns Tennisklubb och i juli samma år invigdes den första asfaltstennisbanan. I år firar klubben därmed 50 år, nu med två fina tennisbanor med plexipave-underlag, en padelbana samt ett klubbhus som tillkom 1994.
Även om pandemin ännu inte är över så planerar styrelsen för ett antal jubileumsaktiviteter och räknar med att kunna genomföra säsongen i stort sett som vanligt vad gäller tennis- och padelskola samt Grisslehamnsspelen i både tennis och padel. Mer information kommer.
Padelbanan är redan spelbar – de första bokningarna gjordes i slutet av februari – och tennisbanorna öppnar som vanligt i april. Det går bra att betala medlemsavgiften på matchi.se redan nu och boka de banor som är öppna till medlemspris.
Väl mött till jubileumssäsongen 2021!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.