Grisslehamnsspelen Padel

Välkommen till Grisslehamns Spelen Padel 2020!

Under vecka 29 välkomnar vi glada padelspelare att fylla banan med roliga matcher under en sommarturnering! Vi satsar på att få ihop både en herrklass och en damklass, och vi tar emot anmälningar fram till den 11 juli. Du kan anmäla dig både med en spelpartner, men även som singelspelare ifall du inte har någon spelpartner, och lottas i så fall ihop med någon i förväg. Vi spelar hela vecka 29 och kör final på söndagen med prisutdelning.

Information följer nedan, men mer detaljer om spelform, tider och spelschema kommer att skickas ut till anmälda deltagare senast den 12 juli. Den exakta spelformen kommer att avgöras baserat på antal anmälningar, men utgångspunkt att kunna ta in så många lag som möjligt och samtidigt garantera minst 3 matcher + finalspel.

Turneringsdagar

Matchdagar: 13 juli – 18 juli
Finalspel: 19 juli
Man är som lag skyldig at vara tillgänglig för matchspel under turneringsdagarna. Vi kommer att kommunicera ut spelschemat så snart som möjligt efter att anmälan stängts, senast vid lunch den 12 juli. Om en av lagets spelare inte kan spela på den utsatta matchtiden kan man ta in en ersättare i samma nivå. Minst en av originalspelarna i laget måste spela varje match.

Pris och Anmälan

Anmälan kan göras fram till kl 18:00 den 11 juli. Anmälningar som inkommer efter denna tid kommer att tas i beaktande endast i mån av plats, men hamnar annars på en reservlista. Man kan anmäla sig antingen som ett lag eller som singelspelare, och blir då ihoplottad med en spelpartner i samma spelklass. Då vi är osäkra på hur många lag vi får ihop från varje klass förbehåller vi oss rätten att sätta några lag på väntelista för att få schemat att gå ihop. Inbetalning görs samtidigt med anmälan. Man är dock inte garanterad en plats förrän spelschemat kommunicerats. Eventuell återbetalning av anmälningsavgiften görs i så fall.
Pris: 500 kr/spelare och garanterar minst 3 matcher.

OBS! Du måste ha ett licensnummer för att kunna anmäla dig
En lathund finns längst ner på sidan. Bökigt och besvärligt men ett engångsjobb. Sedan kommer du kunna anmäla dig till alla tävlingar i framtiden! 

OBS! Det är gratis att skaffa detta licensnummer, välj licenstyp ”Motionär”

Anmälan: görs via denna länk
 Klicka på ”Min anmälan” som du hittar långt upp till höger på sidan om du har ett licensnummer.
Här nedan kan du ladda ner en lathund för hur du skapar ett konto och licensnummer

Kommunikation
Om du inte redan följer Facebook gruppen ”Grisslehamns Tennis och Padel” är det dags att gå med. Här kommer information löpande att läggas ut, men alla lagen kommer även att få mer information via email gällande, spelform, spelschema, regler, samt löpande information under veckan vid behov.

Vinner man priser?

Ja såklart! 😊
Kontaktuppgifter
Om du har några frågor eller funderingar under veckan så kontakta Ulf Wilhelmsson (0709-275070) eller Camilla Emlé (0705-951705)

 

Ser fram emot att få in er anmälan.
Vi ses på Padelbanan i sommar!

    Lathund skapa konto