Många aktiviteter i sommar!

Nu är säsongen igång och det är mycket aktivitet på både tennis- och padelbanorna! Bokning av banorna görs i Matchi.se där vi även lagt upp speltillfällen om man vill spela men inte har någon spelpartner. Så håll utkik i Matchi där speltider finns för både tennis (damer, herrar, dubbel) och padel (damer, herrar, mixed). Ett kul sätt att träffa andra medlemmar!

Lite övrig information inför säsongen:
– Mellan 7-9 juni rustar vi upp båda tennisbanorna inför sommaren och de är därför inte bokningsbara dessa tider.
– Den 26 juni börjar tennis- och padelskolan. Mer information på Matchi, huvudtränare Magnus Johansson svarar på frågor om tider och spelgrupper. Hör av er till Magnus om ni inte anmält er och hör efter om lediga platser.
– Planering pågår för fullt av padeltävlingen (v29) och tennistävlingen (v30). Mer info kommer via mejl, men håll gärna koll på hemsidan, Matchi och Facebook för uppdateringar.
– Årets trevliga sommarfest planeras äga rum den 30 juni. Mer info och anmälan annonseras senare.
– Vi planerar att ha 90-min tider tillgängliga på padelbana 2 från mitten av juni eftersom detta har efterfrågats av många.
– Om du inte redan har betalat årets medlemsavgift gör gärna det snarast så att du kan dra nytta av alla medlemsförmåner och kunna deltaga på alla roliga aktiviteter, fester samt middagar som arrangeras av tennis- och padelskolan i sommar. Görs enkelt i Matchi.se.

Väl mött på tennis- och padelbanorna i sommar!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.